Ajánlatok 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat nagyobb létszámú baráti társaság, céges rendezvények, stb. esetén. A Szellő Szálló munkatársai segítenek Önnek ajánlásaikkal a programok szervezésében, az eligazodásban, mindenben amire az Önök kényelme érdekében szükség lehet.

Fiatal, székely kollégánk 20 fő feletti létszám esetén, egész idő alatt az Önök rendelkezésre áll, segít, kalauzol, útbaigazít, számíthatnak rá mindenben az Önök kényelmének érdekében.

 

Vendégeink számára kínálunk számos akciót, ajánlatot. Hosszabb tartózkodáskor és csoportok érkezése esetén, kedvezményeket adunk. Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hogy értesüljön a legújabb ajánlatokról.

 

                                                                

  

Csillagtúra ajánlatok

- A környék kitűnő hely a gyalogtúrázásokra, gyógynövények gyűjtésére, kisebb-nagyobb kirándulások megtételére. A szállás közelében ásványvízforrás található, amely gyakori pihenőhelye a somlyói hegyet megmászóknak.
Látnivalók és csillagtúra ajánlatunk 100 km-en belül: Szárhegyi Lázár kastély, Gyilkos-tó, Békási szoros, Brassó Pojána, Tusnádfürdő, Szent-Anna tó, Sólyomkő, Bálványos vár, Parajdi sóbánya, Szováta sósvizű gyógytava: a Medve tó, Korondi kerámiacentrum, Farkaslakánn a Tamási Áron emlékmű, Madéfalvi veszedelem emlékműve. Csíksomlyón is van egy sífelvonó, amelyik egész télen működik.

Erdély legnagyobb művelődési városa.doc (72,5 kB)

 ezer székely leány.doc (41 kB)ezer székely leány.doc (41 kB)

 

KALANDTÚRA

 

A barlang és gyalogtúrákkal a Szellő Szálló a vendégek igényeit szeretné teljesíteni.

 

Megszervezzük, és a megfelelő szakemberrel segítjük az elképzelt program megvalósulását.

 

Kérjük, írja meg nekünk vagy jelezze telefonon elképzeléseit, és mi néhány napon belül tájékoztatjuk Önt az eredményről.